Landsbygdsnätverket

Nyhetsbrev med tema Hållbara livsmedel

Landsbygdsnätverkets senaste nyhetsbrev fokuserar på mat och hur det förenar oss i nätverket. Intresset för mat är stort och att handla med omsorg om djuren och miljön är något som Landsbygdsnätverket arbetat med intensivt under det gångna året.

Nyhetsbrev_02_2014

Klicka på bilden för att ladda ner nyhetsbrevet.

I senaste nyhetsbrevet kan du läsa om följande:

  • Det transnationella leaderprojektet Local Food for Local Development.
  • Verksamhetsledare Maria Gustafsson skriver under ledaren.
  • Flaggskepsprojektet arrangerar ungdomskonferens.
  • Styrgruppens nästa möte.
  • Arbetsgruppen Gröna Näringar presenterar ett brett paket kring livsmedelskvalitet.
  • Gun Rudquist, Naturskyddsföreningen, förklarar under Medlem har ordet om vikten av att välja ekologiskt.
  • Samordningsgruppen för Lokalt ledd utveckling genom leadermetoden jobbar vidare med förberedelserna inför nya perioden.
  • Skolkocken Ali Banzola serverar enbart svenskt kött och lär barnen var maten kommer från.
  • Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht ger sin syn på Matlandet och livsmedelsstrategin.
  • Vänermuseet berättar för barnen om fiskens väg till tallriken.

Trevlig läsning!

Publicerades 2014-11-17

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU