Landsbygdsnätverket

Nationell leaderträff 2017

Landsbygdsnätverkets kansli är kontaktpunkt för samverkan mellan leadergrupperna i Sverige. Nätverkets kansli har också funktionen att hjälpa till att knyta kontakter med leadergrupper i andra länder och underlätta starten av transnationella samarbetsprojekt.

Drivkraft på landsbygden

- Entreprenörskap skapar en levande landsbygd

 

Årets leaderträff genomförs i samarbete med Leader Höga Kusten den 16-17 maj och platsen är Hallstaberget i Sollefteå.

I år blir temat för träffen "Drivkraft på landsbygden - Entreprenörskap skapar en levande landsbygd"

Årets träff är fullspäckad med intressant innehåll, men bjuder även på mycket tid för erfarenhetsutbyte och många goda exempel som är till nytta i ditt arbete. Utöver detta kommer du att få en smak- och naturupplevelse utöver det vanliga.

Arbetet pågår för fullt med att skapa ett så intressant och relevant innehåll som möjligt. Men redan nu kan vi avslöja en del av programmet.

Anmälan: senast den 25 april. Varje leadergrupp garanteras 3 platser. Om ni utöver dessa önskar anmäla fler personer i mån om plats gäller först till kvarn.

Kostnad: 600 kr exklusive moms.

Boende: Du bokar och betalar boende själv. Se förslag på boende i inbjudan. Tänk på att boka boende senast den 7 april för att vara säker på plats och pris.

Anmälanöppnas i nytt fönster

Inbjudan och programPDF

Kontaktperson

Beata Allen, samordnare

Tel: 036-15 59 28

Beata är kansliets representant i arbetsgruppen Naturturism och i Samordningsgruppen för lokalt ledd utveckling. Beata ansvarar också för regionala och nationella nätverksträffar inom lokalt ledd utveckling.

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU