Landsbygdsnätverket
Foto taget med vy ut över en aula där det framme på scenen står fem personer på ett podium framför en sittande publik.

Att lära av varandra är en viktig del i allt utvecklingsarbete. Fotot är från en konferens om hållbara skolmåltider där MATtankens Eva Sundberg medverkade. Foto: Matlust i Södertälje.

Lärande, om och om igen

Hur fortsätter medarbetare, verksamheter, organisationer och företag att utveckla och utvecklas inom området hållbara offentliga måltider? Vi på MATtanken tror att "ständigt lärande" är en av vägarna framåt. Här på webben publiceras artiklar och material som kan bidra till ökad kunskap och kompetens, inspiration, engagemang och effektivitet. Det är en skattkista, som successivt byggs upp under arbetets gång.

Under vinjetten inspirerande exempel presenteras korta artiklar med exempel på framgångsrika sätt att arbeta, innovativa lösningar m.m.

Fakta och kunskap som tas fram under projektet sprider MATtanken vidare, bland annat genom webbinarier,  poddavsnitt och Studio MATtanken.

En viktig del av projektet är också att sammanställa och sprida material som andra tagit fram. Detta material finns här.

Sök dig fram

Är du intresserad av något särskilt område? Förutom att gå in via sidorna som beskrivs ovan så går det fint att använda sökrutan högst upp på denna sida - då filtreras innehållet på hela MATtankens webb.

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post