Landsbygdsnätverket
Nyskördade rödbetor i en korg.

Foto: Pixabay.

Panelsamtal om hållbara offentliga måltider

MATtankens projektledare Eva Sundberg kommer att medverka i en samtalspanel om de offentliga kökens hållbarhetsarbete i samband med MAT2021. 

Det är seminariet den 14 september, kl. 11.00, med tema Hållbara måltider i offentliga kök som avrundas med ett panelsamtal.

– Det kommer att bli intressant! Jag hoppas vi får tillfälle att prata om olika frågor som exempelvis om det pågående arbetet med att främja mer vildsvinskött i offentliga kök, hur vi kan få in mer ekologiska livsmedel i de offentliga köken, mervärden med svenska livsmedel, med mera, säger Eva Sundberg.

Ta del av seminarieprogrammet den 14 september. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster