Landsbygdsnätverket
En laptop med en kvinna på skärmen.

ChatGPT är temat på Landsbygdskommunikatörernas träff den 15 februari. Illustration: AI genererad

Så använder du ChatGPT - ny träff med Landsbygds­kommunikatörerna

Har du hört talas om ChatGPT? Har du kanske till och med testat? I nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna får vi lära oss mer om hur vi kan använda verktyget i rollen som kommunikatörer.

ChatGPT för kommunikatörer

Föreläsare: Carina Ridenius, informatör och lärare på Moderskeppet.
När: 15 februari klockan 10-11.10
Anmäl dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kvinna i röd tröja.

Carina Ridenius.

ChatGPT är en språkmodell för att generera ett naturligt språk. Den kan ge förklaringar, råd och utföra språkliga uppgifter. Kort sagt, en hjälpande hand och "arbetskamrat", som bidrar till att göra ditt textarbete smidigare, snabbare, enklare och roligare. I föreläsningen den 15 februari får du lära dig hur du kan använda den för din verksamhet.

– Vi går tillsammans igenom hur du kan uttrycka dig, vilka frågor, följdfrågor, ordval och språkbruk du kan använda för att få bästa möjliga resultat, säger Carina Ridenius, som håller i föreläsningen.

Hon är informatör och lärare på Moderskeppet och i sin föreläsning går hon igenom olika typer av textinlägg, som till exempel sociala mediainlägg, annonser, översättningar och dessutom vilka genvägar du kan ta.

Vill du gå med i Landsbygdskommunikatörerna?

Genom att vara med får du del av alla utskick om kommande aktiviteter.

Lämna intresseanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du redan får våra mejl, eller har deltagit i våra träffar, finns du redan med på listan. Vänligen kontakta kansliet@landsbygdsnatverket.se om du inte längre vill få våra utskick.

Läs mer om Landsbygdskommunikatörerna

Publicerades