Landsbygdsnätverket
Föreläsaren Adam Wållgren har ljusblå skjorta och jeans på sig

Foto Anna Hållams

Spännande föreläsare till Landsbygdskommunikatörernas marsträff

Vill du veta mer om hur man skapar ett bättre samtalsklimat i sociala medier? Om du jobbar med kommunikation hos någon av Landsbygdsnätverkets medlemmar så borde du komma till nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna. Den 31 mars är det dags.

Torsdagen den 31 mars kl. 10.00 -11.15 bjuder vi in till nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna. Då föreläser journalisten Adam Wållgren, som är digital redaktör på Sveriges Radio. I ett decennium har han jobbat med digital publicering och sociala medier bland annat på Expressen och SVT.

Du får också chansen att själv ställa frågor till Adam efter föreläsningen. Som vanligt har vi en intressant gruppdiskussion på gång.

Tema: Bland tomtar och troll – ett bättre samtalsklimat i sociala medier

Anmäl dig till träffen

Här anmäler du dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (formuläret öppnas i ett nytt fönster)

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har
anmält dig. Länken till själva träffen skickas ut dagarna innan.

Vad är Landsbygdskommunikatörerna?

Landsbygdskommunikatörerna är ett nätverk för dig som jobbar som kommunikatör eller är kommunikationsansvarig i någon av våra medlemsorganisationer. Tanken är att dra nytta av varandras kunskaper i det forum vi tillsammans bygger upp. Som medlemmar hjälps vi åt att lära av varandra, utbyta erfarenheter och hittar sätt att dela och sprida information. Läs mer om nätverket i länken nedan.

Mer om Landsbygdskommunikatörerna

Vill du gå med i Landsbygdskommunikatörerna?

Genom att vara med får du del av alla utskick om kommande aktiviteter.

Lämna intresseanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du redan får våra mejl, eller har deltagit i våra träffar, finns du redan med på listan. Vänligen kontakta kansliet@landsbygdsnatverket.se om du inte längre vill få våra utskick.

Publicerades