Landsbygdsnätverket

På medlemsträffen får du möjlighet att träffa Ellen Lundkvist från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) som är medarrangör för workshoppen om demokrati och föryngringsarbete. Är du nyfiken på att få verktyg för att stimulera medskapande, påverkansmöjligheter och ny åldersdemografi i din organisation så är detta workshoppen för dig.

Workshop: Demokrati och föryngringsarbete

Här är länken till workshopen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (öppnas i nytt fönster, med hjälp av mötesverktyget Zoom).

Meeting ID: 882 5858 7156
Passcode: 964827

Välkommen till en workshop där vi avstamp i inkluderingsarbete utifrån ungas perspektiv. Vad vill unga egentligen? Vad engagerar dem och hur kan du arbeta för att inkludera unga på ett demokratiskt vis?

Kristina Ernehed

Kristina Enerhed

Moderator Kristina Ernehed vägleder oss på demokratins väg mot inkludering och föryngring

Är din organisation i behov av föryngring eller intresserad av hur ni kan få engagera fler unga i ert arbete? Kristina Ernehed är en uppskattad workshopledare som arbetar med frågor som rör föryngring inom Sveriges Hembygdsförbund.

Kristina ger dig under denna workshop möjligheten att sätta igång ert arbete för att bli bättre på att nå och inkludera unga i din organisation.

Publicerades