Landsbygdsnätverket
Andreas Mattisson, åker, traktor, logga för Landet lär

Andreas Mattisson från Jordbruksverket föreläser om arbetet inför nästa programperiod. Foto: Scandinav bildbyrå/Thomas Adolfsén.

Landet lär #33 Hur går arbetet inför nästa period? Om CAP och havs- och fiskeriprogrammet

Lunchwebbinarium den 17 mars 12.00-12.45

Anmäl dig!

Här kan du anmäla dig till webbinariet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har anmält dig.

Arbetet och förhandlingarna inför nästa programperiod pågår för fullt. Men vilka frågor är det egentligen som det förhandlas om? Och vilka delar är viktigast för Sverige? I det här webbinariet presenterar Andreas Mattisson hur Jordbruksverket jobbar inför förändringarna.

Webbinariet tar utgångspunkt reformen av CAP, alltså EU:s gemensamma jordbrukspolitik, och införandet av ett nytt havs- och fiskeriprogram. Andreas Mattisson går igenom hur processen och tidsplanen för förhandlingarna ser ut. Han går också igenom hur Jordbruksverket jobbar med inför förändringarna och vilka utmaningar som finns.

Om föreläsaren

Andreas Mattisson är biträdande enhetschef på Jordbruksverket.

Teknisk information

Verktyget vi använder heter Adobe Connect. När du klickar på länken till webbinariet uppmanas du att installera programvaran på din dator. Godkänn installationen och återanslut sedan till webbinariet. Det bästa är använda fast internetuppkoppling.

Använder du en mobil eller surfplatta laddar du först ner Adobe Connects app och ansluter sen till webbinariet via länken.

Om Landet lär

Landet lär är Landsbygdsnätverkets webbinarieserie. Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

Anmäl dig till kommande och se tidigare avsnitt av Landet lär

Publicerades