Landsbygdsnätverket

EIP-Agris grafiska profil

Den grafiska profilen ska bidra till att all kommunikation där EIP-Agri står som avsändare är tydlig, samstämmig och konsekvent. Mallar har tagits fram för word-dokument och PowerPoint-presentationer. Här finns också en beskrivning av vilka typsnitt och teckenstorlekar som ska användas och du kan ladda ner våra logotyper.

Tanken med den här sidan är att den ska vara till hjälp och stöd för dig som producerar material med EIP-Agri som avsändare. Logotypen tillsammans med Landsbygdsnätverkets logotyp är vårt tydligaste kännetecken. De ska alltid finnas med i all kommunikation.

Våra mallar

När du ska skriva ett brev finns en färdig mall som följer vår grafiska profil. Det samma gäller för de Power Point-presentationer du behöver. Klicka på mallen nedan för att ladda ner den.

Typsnitt för EIP-Agri

Till brödtext används teckensnittet Garamond. Till rubriker, ingresser, bildtexter, kortare texter, avsändar- och kontaktinformation används Arial. Dessa teckensnitt ska användas i allt material som produceras för EIP-Agri.

Det finns olika varianter av båda typsnitten:

  • Regular som är det vanligaste och används i längre brödtexter.
  • Bold som man kan använda i rubriker och mellanrubriker.
  • Italic som fungerar om man vill framhäva ett visst ord eller ett stycke.

Vid val av storlek (grad) på texten är det lämpligt att använda 14 punkter till rubriken, 9-12 punkter till brödtext och 7-9 punkter till adressuppgifter och liknande.

Nedladdningsbara logotyper

Klicka på önskad logotyp för att ladda ner som jpg (färgsystem RGB)

Önskar du andra format hör av dig till Landsbygdsnätverkets kansli.

EU-flaggan med tillhörande text om jordbruksfonden ska också användas och finns att ladda ner på Jordbruksverkets sida EU-flaggan samt logotyper för Leader.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bild+logga+tvåradig
Bild+logga+enradig
Landsbygds-logo-2-rader-eng_opt
EIP_logo_RGB_opt

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU