Landsbygdsnätverket
SLU_opt Foto Inger Pehrson

Från Innovationsseminariet på SLU i april 2015. Foto Inger Pehrson

Innovationsnätverket EIP-Agri

Inom Landsbygdsnätverket finns ett innovationsnätverk. Dess syfte är att knyta samman företagare, rådgivare, forskare, organisationer med flera som är intresserade av att engagera sig i en innovationsgrupp eller på annat sätt delta i eller läsa om aktiviteter inom EIP-Agri. Detta för utbyte av ny kunskap och nya erfarenheter - såväl nationellt som internationellt.

Innovationssupporten

I innovationsnätverket finns innovationssupporten som hjälper dig som vill söka innovationsstöd med ämneskunskap och kontakter. Du kan även kontakta samordnaren Johan Ascard, +46 (0)734 01 90 89 om du vill ha hjälp med att hitta personer inom önskat ämnesområde.

Hitta innovationsgrupper

I innovationsgrupperna kan förutom företagare ingå forskare, rådgivare samt personer från myndigheter, organisationer och olika typer av företag och branscher.

I databasen med godkända EIP-projekt finner du kontaktuppgifter till innovationsgrupper.

Skydd av affärsidé

Innovation Onlinelänk till annan webbplats finns lättillgänglig information om hur du skyddar din affärsidé. PRV öppnas i nytt fönster(Patent – och registreringsverket) har också information om skydd av affärsidé. 

Bilda företag

Om du ska bilda ett företag har Bolagsverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster information om olika företagsformer. Dessutom har Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket, information för dig som funderar på att starta, ska starta, redan driver eller vill utveckla ett företag. 

Vill du ha nyhetsbrev om EIP-Agri?

Du kan prenumerera på EIP-Agri nyhetsbrev och andra nyheter här: Följ oss i våra kanaleröppnas i nytt fönster

Här hittar du nyheteröppnas i nytt fönster för EIP-Agri och scrollar du ner på sidan hittar du nyhetsbreven.

Har du tips och idéer till innehåll hör av dig till Johan Ascard, eller ring +46 (0)734 01 90 89.

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU