Landsbygdsnätverket
Arbete med dator på ett skrivbord.

Foto: Marvin Meyer/Unsplash

Lediga tjänster

Landsbygdsnätverket samlar och engagerar Landsbygdssverige. Vi är ett nätverk med organisationer som samlar civilsamhälle och näringsliv, forskning, utbildning och rådgivning samt myndigheter som på olika sätt har betydelse för landsbygdsutveckling.

I nätverket träffas vi för att ta oss an gemensamma utmaningar, jobba ihop i tematiska arbetsgrupper och utbyta erfarenheter i delnätverk. Tillsammans ordnar vi olika typer av nätverksaktiviteter som bidrar till att nå våra mål.

Läs mer på sidan Vad är Landsbygdsnätverket?

 

Kommunikatör

Vi söker en utbildad kommunikatör med några års arbetslivserfarenhet. Du har vana vid kommunikationsplanering och är bra på att uttrycka dig i text.

Du kommer att arbeta i projektet Nationell Kompass för mat, dryck och lokal livsmedelskedja som Jordbruksverket driver i samarbete med andra aktörer i arbetet för att öka produktionen av svenska livsmedel. Ditt uppdrag är att öka kunskapen hos och om mathantverksproducenter, småskaliga livsmedelsproducenter och måltidsturismföretag. Du kommer att ingå i ett team med fem personer och din placering kommer vara på Landsbygdsnätverkets kansli där det finns fler kommunikatörer. 

Sista dag för ansökan är den 6 september 2022.

På Jordbruksverkets webbplats kan du läsa platsannonsen i sin helhet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.