Hur ökar vi mängden närproducerad mat och självförsörjning för en förbättrad beredskap? På ett studiebesök den 4 december diskuterar vi hur beredskapsförmågan i våra offentliga kök kan höjas.
Vi besöker Backa Gård i Varnhem samt den nybyggda Naturbruksskolan Axevalla utanför Skara.
Syftet med dagen är att ge möjlighet till ökad kunskap om svensk livsmedelsproduktion som på sikt leder till att det tillagas mer mat med svenska livsmedel i offentliga kök. Dagen riktar sig till dig som är involverad i planering och upphandling av offentliga måltider.
Syftet med dagen är att ge aktörer i Västra Götalands län möjlighet till ökad kunskap om svensk livsmedelsproduktion som på sikt leder till att det tillagas mer mat med svenska livsmedel i offentliga kök. Dagen riktar sig till dig som är involverad i planering och upphandling av offentliga måltider.
Mer information
Pernilla Fischerström, Länsstyrelsen
Eva Sundberg, MATtanken
Arrangörer: Regionen och länsstyrelsen i Västra Götaland tillsammans med MATtanken.
Senast uppdaterad