Hur kan matgästerna inom äldreomsorgen få större inflytande över måltiden? Den 16 november bjuder MATtanken och Kost & Näring in till ett webbinarium om äldreomsorgens måltider.
Torsdagen den 16 november kockan 13.30-15.00. Under webbinariet delar tre verksamheter med sig av sitt arbete med individanpassning.
Anmäl dig redan i dag! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Måltider som höjer livskvalitén
Carl Jan Granqvist, professor i måltidskunskap
Rätten att få äta det man vill
Linda Lilius, chefsjuksköterska och Lina Höög, biträdande enhetschef, båda verksamma vid Byle Gård: en specialiserad palliativ vårdavdelning i Täby kyrkby
Mathantverk från kök till tallrik – genom samarbete och kommunikation
Stina Franzén, dietist i Södertälje kommun och Mathias Eriksson, produktionsansvarig, Mariekällgårdens kök i samma kommun
Hur lyckas med individanpassning i en ny förvaltning?
Emma Davachi, verksamhetsutvecklare Måltid, Göteborgs Stad
Webbinariet hålls i Zoom och arrangeras av MATtanken tillsammans med Kost & Närings fokusgrupp Äldreomsorg.
Matbilden i fotomontaget är från Unsplash.
Senast uppdaterad