Landsbygdsnätverket

Foto PicMonkey

Landsbygdskommunikatörerna

Ett nätverk för kommunikatörer och kommunikationsansvariga

Landsbygdsnätverket har ett nätverk för dig som jobbar som kommunikatör eller är kommunikationsansvarig i någon av våra medlemsorganisationer. Nätverket heter Landsbygdskommunikatörerna.

Porträttbild på Mattias Åkerberg.

Foto: Tuana Fridén

Nästa träff: 2 september klockan 10-11.30

Den 2 september föreläser Mattias Åkerberg, som är prisbelönt copywriter och UX-writer och även grundare av succén
Please Copy Melänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
. Han är dessutom författare till boken "Sälj det med ord". På träffen delar han med sig av sina bästa tips på hur du tar dina texter till nästa nivå. Han bjuder dessutom på en överraskning till alla deltagare.

Anmäl dig till träffen på den här sidan (öppnas i ny flik)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du får ett bekräftelsemail till din e-postadress efter att du har
anmält dig. Länken till själva träffen skickas ut dagarna innan.

Vad gör Landsbygdskommunikatörerna?

Hur kommunicerar vi kring landsbygdsfrågor och gröna näringar? Tanken är att vi drar nytta av varandras kunskaper i det forum vi tillsammans bygger upp. Vi vill hitta vägar att inspirera och lära av varandra, utbyta erfarenheter samt hitta sätt att dela och sprida information. Du kan också vara med i Landsbygdskommunikatörernas grupp på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När träffas Landsbygdskommunikatörerna?

Målet är att ha minst en kortare träff en gång per halvår och en större träff en gång per år. Kortare träffar är drygt en timme och de länge är halvdagsträffar. Här finns hittar du övergripande information om höstens planer. Du som redan ingår i Landsbygdskommunikatörerna får veta mer via mejl.

  • Den 2 september. Se mer info ovan.
  • Den 25 november siktar vi mot att genomföra en halvdagsträff med två duktiga och inspirerande föreläsare, tid till diskussioner och utbyte av tips.

Kontakt

Hör av dig direkt till någon av kommunikationssamordnarna på Landsbygdsnätverkets kansli, eller skicka ett mejl till kansliet@landsbygdsnatverket.se

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU