Landsbygdsnätverket

Foto PicMonkey

Landsbygdskommunikatörerna

Ett nätverk för kommunikatörer och kommunikationsansvariga

Landsbygdsnätverket har ett nätverk för dig som jobbar som kommunikatör eller är kommunikationsansvarig i någon av våra medlemsorganisationer. Nätverket heter Landsbygdskommunikatörerna.

Vad gör Landsbygdskommunikatörerna?

Hur kommunicerar vi kring landsbygdsfrågor och gröna näringar? Tanken är att vi drar nytta av varandras kunskaper i det forum vi tillsammans bygger upp. Vi vill hitta vägar att inspirera och lära av varandra, utbyta erfarenheter samt hitta sätt att dela och sprida information. 

Du kan också vara med i Landsbygdskommunikatörernas grupp på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

När träffas Landsbygdskommunikatörerna?

Målet är att ha minst en kortare träff en gång per halvår och en större träff en gång per år. Kortare träffar är drygt en timme och de länge är halvdagsträffar. Här finns hittar du övergripande information om höstens planer. Du som redan ingår i Landsbygdskommunikatörerna får veta mer via mejl.

Adam Wållgren. Foto: Anna Hållams

Adam Wållgren. Foto: Anna Hållams

Nästa träff: Bland tomtar och troll – ett bättre samtalsklimat i sociala medier

Torsdagen den 31 mars bjuder vi in till nästa träff med Landsbygdskommunikatörerna. Då föreälser journalisten Adam Wållgren, som är digital redaktör på Sveriges Radio Jönköping. I knappt ett decennium har han jobbat med digital publicering och sociala medier, bland annat på Expressen och SVT.

Mer information om träffen kommer senare, men boka in den 31 mars redan nu.

Vill du gå med i Landsbygdskommunikatörerna?

Genom att vara med får du del av alla utskick om kommande aktiviteter.

Lämna intresseanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du redan får våra mejl, eller har deltagit i våra träffar, finns du redan med på listan. Vänligen kontakta kansliet@landsbygdsnatverket.se om du inte längre vill få våra utskick.

Kontakt

Hör av dig direkt till någon av kommunikationssamordnarna på Landsbygdsnätverkets kansli, eller skicka ett mejl till kansliet@landsbygdsnatverket.se