Landsbygdsnätverket

Prenumerera på våra nyheter

Varje onsdag kommer vårt nyhetsbrev med senaste nytt från Landsbygdsnätverket. Dessutom finns ett nyhetsbrev för AKIS, som kommer ut en gång i månaden, och ett för vårt projekt MATtanken, som kommer ut några gånger per termin.

För att prenumerera, välj ett eller flera alternativ i formuläret nedan.

Välj prenumeration

Nyheter

 • Terese Bengard, verksamhetschef ”Hela Sverige ska leva”, Susanna Lundell, tf chefredaktör Land Lantbruk och Land Skogsbruk och Maria Gustafsson, verksamhetsledare Landsbygdsnätverket

  #137 Landsbygdspoddar - en fråga om demokrati


  Varför är poddar som handlar om lands- och glesbygdsfrågor viktiga i dagens medielandskap? Hur kan de påverka det offentliga samtalet? Och kan de rent av spela roll för demokratin? Utbudet av poddar har exploderat de senaste åren och det finns idag flera poddar som framförallt lyfter frågor ur ett lands- och glesbygdsperspektiv: Norrlandspodden, Glesbygdspodden, Byrådet är några exempel.
 • En kvinna viskar till någon. Hon har ett rött linne och brunt hår

  Tipsa nyhetsredaktionen!


  Du vet väl att du som medlemsorganisation alltid kan höra av dig med tips till nyhetsbrevets redaktion? Landsbygdsnätverkets nyhetsbrev kommer ut på onsdagar varje vecka.
 • Jennie Cederholm Björklund är ny innovationscoach på Landsbygdsnätverket. Hon har rosa t-shirt och blå kavaj och står ute i skogen

  Hallå där...Jennie Cederholm Björklund 


  Du är ny innovationscoach på Landsbygdsnätverket på halvtid. Vad jobbar du med i ditt nya uppdrag?